Спас Велинов e  новият главен директор Технологии“ в Теленор България,

...
Спас Велинов e  новият главен директор Технологии“ в Теленор България,
Коментари Харесай

Теленор България обяви нов главен директор Технологии

Спас Велинов e  новият основен шеф „ Технологии “ в Теленор България, оповестиха от компанията. Той поема поста от Владимир Радойчич, който оглави новосформираното сдружение CETIN България. Ден по-рано Теленор България разгласи, че разделя бизнеса си на две, като оперирането на инфраструктурата му мина към новосъздадената компания CETIN България.

Спас Велинов е експерт в телекомуникационната сфера с над 25-годишен опит в промишлеността. Той е част от Теленор от 2003 година През годините е заемал няколко управителни позиции в софтуерното обмисляне и построяването на мрежата, а последната му позиция е шеф „ Снабдяване и логистика “. Той е измежду водачите на някои от най-сложните планове за промяна в историята на компанията и е първият основен шеф „ Технологии “, повдигнат като вътрешна за организацията кандидатура, прецизират от Теленор България.

Възпитаник е на Техническия университет в София, има CMI тапия, равнище 7 по стратегическо ръководство и водачество, а също по този начин и магистърска степен по ръководство от университета в Шефилд.

„ Спас е измежду основните фигури в Теленор през последните няколко години и има необятен опит и знания в региона на телекомуникациите, наред с дългогодишния му стаж в нашата компания. ", съобщи във връзка новото предопределение основният изпълнителен шеф на Теленор България, Джейсън Кинг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР